Werkgroep Radio

ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

Radiouitzending zondag 26 januari

Op 9 en mei 10 a.s. zal op het voorterrein van paleis Het Loo een Canadees Bevrijdingsfestival plaatsvinden. Het herdenken van de WOII is in Apeldoorn uitgegroeid tot een bijzondere traditie.

Vanaf 1985 is ieder vijfjaar een parade gehouden met aanwezigheid van veteranen, voertuigen en optredens van vele Pipe & Drum bands.

Voor 2020 is gekozen voor een andere aanpak, maar minstens zo indrukwekkend in opzet en uitvoering. De organisatie is al tijden bezig met de voorbereidingen voor dit festival.

Wat er allemaal te beleven valt, hoop ik op zondag 26 januari met mijn gasten Jan Koorenhof en Chris Wolters meer over te weten te komen. We zullen dan zeker te horen krijgen hoe het programma er uit gaat zien en wat er die 2 dagen zoal te beleven valt.

Ik zou zeggen, tot zondagmorgen om 11.00. Bent u ook zo benieuwd?

Presentatie: Alma van de Blankevoort

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma "Apeldoorn Oud en Nu" te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan.

Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: