Hier kunt u een bericht achterlaten van allerlei aard.

Meestal wordt uw bericht dezelfde dag nog geplaatst.

Nieuwste berichten staan hier onder.

Rechts ziet u de oudere berichten.

Naam:Albert Veldhuis Hzn

Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Hallo, ben Albert Veldhuis Hzn geb 1941 Vaassen en heb al een aantal stambomen Veldhuis gemaakt in de regio Apeldoorn ; uiteraard ontvang ik graag aanvullingen.

Woon nu in de gemeente Amersfoort en reeds lang lid van de Vereniging Veluwse Geslachten

Naam: Jaap van Amersfoort

E-mailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik zoek een persoon voor mijn rubriek "Apeldoorners ver weg".

De persoon heeft een bewogen verleden in Apeldoorn, woont niet meer in Apeldoorn maar in zijn hart klopt Apeldoorn nog.

Enige spoed is geboden. Alvast bedankt voor de suggesties.

Naam: Dick Schut

E-mailadres: KLIK HIER

Bericht: In het laatste nummer van Oud Apeldoorn (Jaargang 26 - Nummer 5 - oktober 2019 ) een mooi stukje over Huub Ummels echter u schrijft "geboren in de Mariastraat" het moet zijn Korte Nieuwstraat 14. Verder een mooi stuk. Gr. Dick.

Vrijdag 25 oktober

Naam: Annie Feith

E-mailadres: klik hier

Bericht: Roel Boon heeft een foto geplaatst van de Schoolstraat no 2. Wat is dit leuk om te zien dat is het huis van mijn Opa en Oma. Mijn opa was horloge maker en mijn vader ook. Ze staan daar voor de deur. Ik heb deze foto ook. Het huis staat er niet meer dat is afgebroken een poos later toen mijn opa op de Asselsestraat is verongelukt toen hij een klok naar een klant weg bracht. Hij is toen geschept door een auto en is als gevolg daarvan overleden.Ik heb ook in Apeldoorn gewoond en ben wel eens wezen kijken met mijn broer Jan. Maar mooi om dit weer te zien. Dank je wel Roel. Annie

Vrijdag 25 oktober 2019

Naam: Paul van den Brand

E-mailadres: KLIK HIER

Bericht: De heer H.J. van Beusekom heeft in het tweede deel van "Ik zie het nog zo voor me" een verhaal geschreven over de bevrijding van Zevenhuizen. Ik wil wat meer te weten komen over mijn overgrootvader Jan Willem van den Brand. Leeft de heer van Beusekom nog?

Zondag 22 september 2019
Naam: Lis van ter Beek
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Zaterdag 21 september ben ik gevallen in de So Low winkel.
Er was een mijnheer, zijn naam als ik het goed heb onthouden is Ben? Ook lid van VOA, die met mij mee naar huis is gelopen.
Door de consternatie en de pijn zijn wij vergeten zijn telefoonnummer te vragen en hem een kop koffie aan te bieden.
Hij weet waar ik woon dus hij kan alsnog die kop koffie komen halen.
Het is voor mij minder goed afgelopen gebroken bovenarms en scheur in de schouderkop.
Dus Ben als je dit leest neem even contact op KLIK HIER.

Maandag 16 september 2019
Naam: Dhr. Ben Bep Wolbers
Emailadres: Klik Hier

Bericht: Hartelijk dank voor de geweldige avond, wij hebben genoten.

Zondag 15 september 2019
Naam: Chris Westerveld
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Geacht bestuur: Jullie hebben Annie en mij gisteravond in schouwburg Orpheus een geweldige avond bezorgd. We hebben genoten van jullie jubileumviering. Heel hartelijk dank daarvoor. Hulde voor de organisatie.
Annie en Chris Westerveld.

Zondag 15 september 2019
Naam: Dhr. A. de Graaf
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wij hebben geweldig genoten van de jubileumavond.