WSV

Jeugdteam
Jeugdteam Jeugd team van Voetbalvereniging W.S.V. Apeldoorn en O.S.V. Oostzaan. Hier had W.S.V. een uitwisseling mee in de jaren 1951-1952. Uit verzameling van Marten Westrik.
Voetbalvereniging WSV
Voetbalvereniging WSV Eerste elftal van WSV voetbalvereniging. Op de foto's staat mijn vader als keeper. Vroeger had de club een voetbalveld aan de Zutphensestraat en aan de Aroralaan, nu inmiddels aan de Voorwaards. Archief: Jan ten Katen.
Voetbalvereniging WSV
Voetbalvereniging WSV Eerste elftal van WSV voetbalvereniging. Archief: Jan ten Katen.
Voetbalvereniging WSV
Voetbalvereniging WSV Dames elftal van WSV. Toen de foto werd genomen was ik 13 jaar. Nu ben ik 70 jaar. De dame rechts op de hurken is mijn moeder en recht naar boven was mijn oudste zuster. Archief: Jan ten Katen.