U bevindt zich hier: Startpagina » Nieuws

Nieuws

Opening seizoen

Schuyltamboers stelen de show

Gezelligheid was troef tijdens de opening van het seizoen 2017-2018. Dat lag voornamelijk aan het feit dat iedereen goedgemutst naar school De Heemgaard was gekomen. Daar trof men het omdat het bestuur niet alleen voor een leuk programma had gezorgd, maar ook voor voldoende tijd om even met elkaar te kletsen. En met zo’n driehonderd mensen aan boord levert dat al snel veel geroezemoes op.

Het is altijd fijn om te horen dat de bezoekers veel plezier beleven aan zo’n middag. Dat is aan henzelf te danken maar ook aan de talrijke VOA vrijwilligers die alles steeds tot in de puntjes verzorgen. Parkeren, stoelen sjouwen, hapje, drankje, boekenstalletje, ontvangst en nog verschillende andere werkzaamheden. Voorzitter Miny van der Zande loofde in haar openingswoord de vele vrijwilligers waar nooit vergeefs een beroep op wordt gedaan en waar het bestuur altijd op kan rekenen.

Goochelaar Huub Cooijmans, de zang- en acteergroep ’Alleen Hollands’ en niet te vergeten De Schuyltamboers van ’s Heerenloo waren goed op dreef. Die tamboers oogsten veel lof vanwege hun vrolijke inbreng maat zeker ook omdat zij gestoken waren in prachtige, spiksplinternieuwe pakken die trots werden geshowd. De opgewektheid van de mannen en vrouwen zorgden voor een goed begin van de middag en op het toneel mocht een groot applaus in ontvangst worden genomen. Glunderend hoorden zij het aan!

Al met al een veelbelovende start van het nieuwe verenigingsjaar dat, zoals Mint van der Zande aangaf, een druk jaar gaat worden en waarbij de leden elkaar nog vaak zullen treffen. En…de bijeenkomst leverde ook nog weer eens nieuwe leden op. Welkom!

Veel vrolijkheid in de zaal.
Een goed gevulde zaal.
Hapjes en drankjes gingen er goed in.
De hapjes worden klaargemaakt.
Huub Cooijmans haalt mensen uit de zaal.
Huub Cooijmans in volle actie.
De Schuyltamboers in volle actie met de nieuwe kostuums.
'Alleen Hollands' tijdens hun optreden dat voor veel vrolijkheid zorgde.