Berichten 521-540

Bericht 521

Zondag 16 maart 2014
Naam: Henk Schoeman
Emailadres: klik hier

Bericht: Hoi allemaal , er is al eerder een oproep gedaan ,maar nu maar weer een keer, ik ben haastig op zoek naar foto's van dat verhuis bedrijf aan de zwolseweg W van Hunen, dat bedrijf waar nu bultman zit, er moet toch iemand nog zijn die oude foto's heeft van dat bedrijf w v hunen, wel is er een schilderijtje opgedoken met een verhuiswagen er op, ik ben zelf ook verhuizer geweest bij hennie pol Molenstraat en later bij booij in Twello, wie helpt mij aub gr henk schoeman.

Bericht 522

Dinsdag 18 maart 2014
Naam: Bob
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik wil de heer Evert Gerritsen bedanken voor het afstaan van de video banden, historie van Apeldoorn jaren 1938-1962

Bericht 523

Woensdag 2 april 2014
Naam: Ruud Kreling
Emailadres: klik hier

Bericht: Hallo,
Ik ben op zoek naar familieleden van Jan Buitenhuis (in de oorlogsjaren gewoond hebbende aan de Rosstocklaan). Hij had een dochter en een zoon Bram. Hij is op latere leeftijd vertrokken naar Zuid - Afrika. Tijdens de oorlog heeft hij een aantal Engelse gewonde krijgsgevangen geholpen.
Wie kan mij verder helpen???

Bericht 524

Donderdag 3 april 2014
Naam: Yvonne de Vries
Emailadres: klik hier

Bericht: Gevraagd!
Materiaal over Apeldoornse bedrijven en papier/watermolens(TIMA, Nedcos, de fietsfabrieken Sparta, LBV en Juncker, Mari ndaal, Loog Landaal, Nettenfabriek, Talens, Zwitsal etc. etc..). Foto's, oude afbeeldingen, jubileumboekjes, krantenberichten welkom!
Namens de werkgroep "Gemaakt in Apeldoorn" (Gemeente Apeldoorn, SAM, VOA, Felua en CODA) vast vooruitlopend op mogelijke activiteiten in het kader het nieuwe erfgoedfestival "Gemaakt in Gelderland" volgend jaar.
Helpt u ons?

Bericht 525

Donderdag 3 april 2014
Naam: dhr. aloys
Emailadres: klik hier

Bericht: Gerrit, jouw laatste artikel in OAA trof mij . Moeders......je blijft er liefdevol aan terug denken.

Bericht 526

Donderdag 3 april 2014
Naam: Peter Meulenbroek
Emailadres: klik hier

Bericht: Beste vereniging oud apeldoorn. Op uw website zag ik een foto van de kapperszaak van mijn oom JJ Meulenbroek. Heel leuk om dat te zien.
Groetjes Peter Meulenbroek

Bericht 528

Woensdag 16 april 2014
Naam: Cor Broekhuis
Emailadres: klik hier

Bericht: Sinds ik het ledensecretariaat van de VOA mag beheren is mijn betrokkenheid bij onze vereniging enorm gegroeid. Enige tijd geleden kreeg ik van mijn nicht (en VOA lid) Gerry Ruimerman de complete jaargangen 2003 t/m 2010 van ons tijdschrift Oud Apeldoorn Actueel. Veel leesplezier heb ik daar aan beleefd. Mijn streven is de serie uitgaven compleet te krijgen. Wie kan mij daar aan helpen? Het is voorjaar, schoonmaak- en opruimtijd, dus als de oude OAA's in de weg liggen bel dan 055-3662867 of reageer via de mail op dit bericht.

Bericht 529

Donderdag 17 april 2014
Naam: Ina Comello
Emailadres: klik hier

Bericht: Wij zijn sinds 28 maart j.l. lid van de VOA en hebben gisteravond het eerste evenement meegemaakt, de vrijheidswandeling met ondersteuning van het AGC, waarvoor ik mijn complimenten maak. Een geweldige organisatie door enthousiaste mensen met als afsluiting een drankje in het oudste cafe van Apeldoorn. Het was super, en wij zullen regelmatig ons gezicht laten zien bij deze vereniging. Bedankt voor deze leuke avond.

Bericht 530

Zaterdag 19 april 2014
Naam: Gerard van den Boom
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik heb bij Gonnie Looman op de lagere school in de klas gezeten, zij woonde toen in de straat tegenover het zwembad, een reactie stel ik zeer op prijs.

Bericht 531

Zaterdag 19 april 2014
Naam: Gerard van den Boom
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik zoek Martin Hesse, zoon van wijlen Bakker Hesse aan de Brinklaan te Apeldoorn, Martin is tijdens de oorlog geboren.
graag kontakt.

Bericht 532

Maandag 21 april 2014
Naam: ton kamphuis
Emailadres: klik hier

Bericht: ik zoek gegevens van de fam veenendaal
vroeger woonden zij aan de zwolseweg in wenum
naast het ouders huis was een bakkerij van de oudste zoon

wie kan ons verder helpen

Bericht 533

Dinsdag 29 april 2014
Naam: Jos Jansen of Lorkeers
Emailadres: klik hier

Bericht: Voor iemand die meeliep met een wandeling ben ik op zoek naar de namen van oud-klasgenoten. De foto en gegeven staan hier: https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10250215_10203810386522549_8970288822122530369_n.jpg

Bericht 535

Naam: Mw. g.karrenbelt schol
Emailadres: klik hier

Bericht: ik ben op zoek naar de eendrachtschool want mijn vader heeft op die school gezeten ,en ik ben op zoek naar de graanweg nr.22
en ik ben op zoek naar foto,s van mijn opa en oma en die ceed en gertje schol

Bericht 536

Zaterdag 10 mei 2014
Naam: Cees IJzerman
Emailadres: klik hier

Bericht: Bericht voor Hr. Bob vd Brink.
Zijn bericht 520.

Ik heb beide delen , maar misschien kunt U mij helpen met het overzetten naar DVD.

Bericht 537

Zaterdag 10 mei 2014
Naam: Cees IJzerman
Emailadres: klik hier

Bericht: Wie heeft als hobby om videobanden over te zetten op DVD"s.
Ik heb twee banden "Historische documentatie over Apeldoorn en omgeving" welke ik graag op DVD wil hebben

Bericht 538

Vrijdag 23 mei 2014
Naam: jolanda Zwier
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik ben op zoek naar oude foto's van ons huis aan de Burglaan 8, ook foto's van het straatbeeld van dat deel van de Burglaan zijn meer dan welkom! (deel aan de kant van de Heuvellaanschool heb ik al gevonden op deze site!)

Bericht 539

Zaterdag 7 juni 2014
Naam: Elizabeth Hartgers
Emailadres: klik hier

Bericht: Mijn grootouders met hun 8 kinderen woonden in de Talens villa aan de Sophialaan. De familie HJ Hartgers. Mijn opa werkte op het lab van Talens en ook mijn vader werkte later op het lab. Hij heeft in de oorlog een tijd verscholen gezeten in de fabriek om aan de arbeidswerktelling te ontkomen. Mijn vader is na de oorlog naar Batavia vertrokken om daar een inkt fabriek op te richten. Voor Kolff en co.

Bericht 540

Vrijdag 20 juni 2014
Naam: Peter Otterloo
Emailadres: klik hier

Bericht: In de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw heeft bakker Bunt zaken gedaan in een pand aan het Kanaal Noord, ter hoogte van de sluis in Apeldoorn. Bunt was daarnaast een gedreven schilder van havengezichten en bijzondere panden en heeft veel werk achtergelaten. Ik wil graag een verhaal schrijven voor ons tijdschrift Oud Apeldoorn Actueel over zijn werkzaamheden als kunstschilder en zoek daarom contact met familieleden of andere bekenden die mij nader kunnen informeren.

LID WORDEN
voor slechts €18.00 per jaar
klik hier

Geef een zoekwoord in

Foto's doneren?
- Mail ons op foto@verenigingoudapeldoorn.nl
- Maak gebruik van ons handig upload-tool

RTV-Apeldoorn
Apeldoorn Oud en NU vanaf 6 september weer op de radio. Elke zondag van 11.00 - 12.00
Luister live via onze website klik hier

Webmaster: Maurice Brinkman
Redacteur: Jos Jansen of Lorkeers
Secretariaat VOA: Dik Westerveld
Loseweg 323
7315 DJ Apeldoorn