Donderdag 26 juni 2014
Naam: Ruud Kreling

Bericht: Kan iemand mij nog helpen aan een exemplaar van de uitgave : De laatste vlucht van de LIttle Guy ?
Met vriendelijke groet,
Ruud Kreling

Vrijdag 27 juni 2014
Naam: Dick de Graaf

Bericht: Voor een nazaat van de architect E.Vermeer ben ik op zoek naar foto's en informatie van woningen die door hem zijn gebouwd. De woningen staan in deze omgeving in Apeldoorn, Beekbergen en Hoenderloo.

Maandag 4 augustus 2014
Naam: Yvonne de Vries
Emailadres: zwitsalreunie@apeldoorn.nl

Bericht: Op zaterdag 13 september is er in de voormalige kantine (gebouw 24) op het Zwitsalterrein tijdens de Open Monumentendagen een reunie voor oud-medewerkers van het Zwitsalterrein. Belangstellenden kunnen zich opgeven (vóór 1 september ivm de catering) via vermeld mailadres. Wij van de werkgroep: boek geschiedenis Zwitsalterrein vanuit het Erfgoedplatform Apeldoorn, zijn zeer geinteresseerd in uw verhalen, anekdotes en fotomateriaal. Neemt u het mee? We kunnen het ter plekke opnemen en scannen. U mag ook uw wetenswaardigheden en verhalen en gescande foto's mailen!

Vrijdag 8 augustus 2014
Naam: Adri van Schaijk

Bericht: Ben benieuwd naar het jaartal bij de foto van de Mauvestraat hoek Jan van Gooyenlaan.
De meneer en mevrouw gaan in de richting van Winkelcentrum Orden. Voor zover ik weet heette in 1965 de Jan van Gooyenlaan nog "Spitsbergen". Weet iemand wanneer dit veranderd is in J v Gooyenlaan?

Zaterdag 9 augustus 2014
Naam: Dik Westerveld

Bericht: Aanvullend op bovnenstaand bericht, het betreft spullen van de VAD (Veluwse Autobus Dienst) en NS (Nederlanse Spoorwegen).
Dank voor uw medewerking.

Zaterdag 9 augustus 2014
Naam: Dik Westerveld

Bericht: Voor VOA Expositie in het stationsgebouw te Apeldoorn, tijdens openmonumentendagen 13 en 14 september a..s. zijn wij op zoek naar gebruiksvoor werpen, foto's

Zndag 10 augustus 2014
Naam: Ge Wolbers

Bericht: Beste mensen, op de website is een foto geplaatst van mijn ouderlijk huis ;
Stationsstraat 15 (slagerij) maar mijn ouders hadden een sigarenwinkel. !!!!!!!!!!
Met vriedelijke groet Ge Wolbers

_____________

Bedankt, is aangepast.
Martin Huisman

Woensdag 13 augustus 2014
Naam: T.Teunissen

Bericht: leuke de foto Schuttersweg richting Schotweg.
Mijn oma woonde in de woning Schotweg 71 en dat is het huis waar je tegen aan kijkt.

Naam: Bert

Bericht: Dag Janny,
Met belangstelling je bericht gelezen. Leeuwerikweg 9 is mijn ouderlijke woning geweest. Recht tegenover de kanarie weg. Ik herinner mij dat jou opa bij de reservepolitie was en volgens mij heb jij ook nog broers. Als mijn geheugen mij niet in de steek laat is er een op 12 juli jarig. Kun jij je nog herinneren dat tegenover jullie het hoekhuis aan de Oud Beekbergerweg een enorme explosie is geweest van oud oorlogsmateriaal?? De bewoner was toen ernstig gewond . Ik heb daar nog staan kijken. Mijn zus Ineke en ik zaten op de Wormenseweg school.

groeten
Bert

Naam: Ben Hulshoff

Bericht: Vandaag blij verrast met een leuke tas van VOA hartelijk dank en gefeliciteerd met jullie 20 jarig jubileum

Naam: Ine Nijland

Bericht: Vandaag de mooie tas ontvangen.
Wat een ontzettend leuk gebaar!!

Hartelijke groeten voor het hele bestuur, ook namens Gert.

Naam: Tineke Wesselink

Bericht: Beste mede VOA-ers,
Mijn vriend heeft in zijn jeugd vaak de vakantie doorgebracht bij de familie van Rossem aan de Beeklustweg. Hij heeft er heel goede herinneringen aan.
Alleen zit hij nog met een vraag: Op de hoek van de Beeklustweg en de Hattemseweg was in de jaren '60 een kruidenierszaak genaamd Verseput.
Weet iemand daar nog van en zijn er foto's van deze zaak? Of zijn er nog foto's van die omgeving van die tijd?

Naam: Ina Comello

Bericht: Vanmorgen tot mijn grote verassing een hele mooie tas in de brievenbus. Prachtig en chapeau voor het idee. Ik zie mezelf al boodschappen doen op onze vakantie in Frankrijk met deze mooie tas. Nogmaals hartelijk dank en alvast gefeliciteerd met uw jubileum. Wij kunnen helaas niet aanwezig zijn of het feest, maar op deze dag zullen wij met de tas pronken op onze vakantie.
Groeten, mede namens Kor

Naam: Henk. Laurenssen

Bericht: Vandaag een mooie tas ontvangen van de VOA.
Dit ter ere van het 20 jarig jubileum, hartelijk dank daarvoor. Tot mijn spijt kan ik op 12 september hierbij niet aanwezig zijn.

Naam: Tineke Wesselink

Bericht: Wat een leuke geste. Hartelijk dank! Ook in Noorwegen is de tas dus aangekomen. Ik neem het mee naar noorse les vanavond. Kunnen mijn medecursisten zien hoe mijn omgeving eruit ziet.

Naam: Jan Bark en Henk Dinkelman

Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 20 jarig jubileum en dank voor de prachtige tas, wat een leuk geschenk !!
Ga zo door en dank voor al jullie vrijwilligerswerk !!!

Naam: Corrie Veldhuis

Bericht: Heel erg bedankt voor die mooie tas, ik ben erg blij mee. Komt altijd goed van pas.
Groet Corrie Veldhuis.

Vrijdag 22 augustus 2014
Naam: Bert
Emailadres: Klik hier

Bericht: Een grote verrassing. Een echte Apeldoornse tas. Ik ben er blij mee.

Bedankt
Bert

Vrijdag 22 augustus 2014
Naam: Mary Postma
Emailadres: Klik hier

Bericht: Gefeliciteerd met het jubileum en ... Van harte bedankt voor de hele mooie " Oud Apeldoorn " tas die we hebben gekregen! Groeten aan allen die aan deze verrassing voor de leden hebben meegewerkt.