U bevindt zich hier: Startpagina » Vereniging » Uit het bestuur

Uit het bestuur

VOA-excursie naar de Sligro

Er zijn van die bedrijven waar je als “particulier” niet binnenkomt. Maar eigenlijk ben je best wel nieuwsgierig: “wat zouden ze daar nou allemaal verkopen en hoe zou het er binnen uit zien”? Er waren behoorlijk wat VOA-leden die zich dat afvroegen over de Sligro.
De Sligro nodigde onze leden uit voor een bezoekje op 10 juli tussen 18.00 en 20.00. Wat kun je verwachten? Sligro is een bedrijf waar je inkopers voor campings, recreatiebedrijven, cafetaria’s en café-restaurants komen. Ze verkopen daar food en non-food. Engels hoort er tegenwoordig bij: levensmiddelen en alles wat je nodig hebt om die levensmiddelen te maken en/of te kunnen eten. Mijn verwachting was dus: “een soort supergrote supermarkt”. En eigenlijk kwam dat ook wel een beetje uit. Heel veel verschillende soorten eten: van de gewone Nederlandse pot: aardappelen, groente en fruit , boter, kaas en eieren, vis en vlees, vleeswaren. Maar ook wijn, wild en gevogelte is er te koop. Een bijzonder groot aanbod!
De leden hadden de gelegenheid om rond te lopen en werden getrakteerd op diverse lekkere hapjes. “Ze hebben er wel werk van gemaakt” hoorden we van diverse kanten. We waarderen de inzet die Sligro voos ons deed!
Zo zie je maar: “met de VOA kom je nog eens ergens”. Je blijft wel in Apeldoorn maar komt toch in een onbekende wereld terecht!

13-7