Werkgroep Radio

Radiouitzendingen

De werkgroep Radio is, natuurlijk coronaveilig, bij elkaar geweest. We hebben besloten dat we vanaf de eerste zondag van september weer uitzendingen gaan verzorgen. Dus tot luisterens op zondag 6 september.
E.e.a. is wel onder voorbehoud: mochten er toch onverwachte dingen gebeuren dan zullen we helaas de uitzending niet door laten gaan. Veiligheid gaat boven alles. Houdt u de site en/of facebook in de gaten?

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma "Apeldoorn Oud en Nu" te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan.

Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

Geef een zoekwoord in

Foto's doneren?
- Mail ons op foto@verenigingoudapeldoorn.nl
- Maak gebruik van ons handig upload-tool

RTV-Apeldoorn
Apeldoorn Oud en NU vanaf 6 september weer op de radio. Elke zondag van 11.00 - 12.00
Luister live via onze website klik hier

Webmaster: Maurice Brinkman
Redacteur: Jos Jansen of Lorkeers