U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

I.v.m. de vakantie verzorgt Werkgroep Radio na 17 juni t/m 26 augustus geen uitzendingen.
RTV Apeldoorn zendt gedurende het uur muziek uit.
Op 2 september zal voor het eerst weer een uitzending van de Vereniging Oud Apeldoorn te beluisteren zijn.

ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

Radioprogramma zondag 17 juni

Jacqueline Veeneman-Tamboer is te gast bij presentator Jos Jansen of Lorkeers in het radioprogramma van 17 juni.
Zij is als bestuurslid van de Vereniging Oud Apeldoorn verantwoordelijk voor de activiteitencommissie.
En omdat bijna alles van de Vereniging een activititeit is: "best wel een drukke bij" dus!

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Gerda Slijkhuis, Ank van der Bilt, Jan Koorenhof en Jos Jansen of Lorkeers, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)