U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

__________________________________________________________________________
ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

__________________________________________________________________________

Radiouitzending zondag 9 december

Presentatie:
Presentatie: Gerda Slijkhuis-Exmann

Zondag 9 dec zijn mijn gasten in de uitzending:
Carla de Boer, Frits de Wilde en Ria klomp allen zijn ze betrokken bij de V.O.A catering.
Zij verzorgen met nog vele andere vrijwilligers voor alle kopjes koffie, een koekje een hapje een drankje en ga zo maar verder.

Tijd om deze hartwerkende groep eens in het zonnetje te zetten.
We gaan samen het gesprek aan over wat er allemaal moet gebeuren voor het zo ver is dat de consumptie word uit geserveerd.

Wij hoeven allen maar te zeggen dank je wel en het te nuttigen.

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Gerda Slijkhuis, Ank van der Bilt, Jan Koorenhof en Jos Jansen of Lorkeers, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)