U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

Radiouitzending zondag 24 februari

Presentatie: Jan Koorenhof

Zondag is Jan Koorenhof in gesprek met Harry Kaal muzikant bij de country band Americana Unlimited

Deze band gaat vanaf september toeren door Nederland met de bekende zangeres Sandra Vanrijs

Harry Kaal

__________________________________________________________________________
ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

__________________________________________________________________________

Radiouitzending zondag 17 februari

Presentatie: Tim ter Bals

Op 17 februari mijn eerste uitzending als presentator bij het programma Apeldoorn Oud en Nu van de VOA met Oscar de Wit.

Beetje geschiedenis over Handbalvereniging Achilles maar tegenwoordig maakt Oscar hele mooie foto projecten over bibliotheken en archieven in Nederland met een speciale foto bewerking.

Oscar gaat ook zijn eigen muziekkeuze laten horen.

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)